Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoeken
Zoeken
Over iBBT
Home
Contacteer ons
Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid
Procesbeschrijving
Ontvangst en voorbehandeling
Reduceren van de omvang en vermengen van soorten
Scheiden
Voorbehandeling met pectolytische enzymen
Persen en decanteren
Filtreren
Aroma terugwinnen
Bereiden
Hittebehandeling
Concentreren
Koelen
Verpakken
Opslag
Watervoorbereiding
Stoomproductie
Afvalwaterzuivering
Geurbehandeling
Globale milieu-impact
Materiaal- en energiestromen in de keten
Beschikbare milieuvriendelijke technieken
Startpagina
Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid
Procesbeschrijving
Scheiden
Scheiden
Voorbehandeling met pectolytische enzymen
Persen en decanteren
Filtreren
Aroma terugwinnen
Malen
Omhoog
Voorbehandeling met pectolytische enzymen
Voorbehandeling met pectolytische enzymen
Persen en decanteren
Filtreren
Aroma terugwinnen