Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoeken
Zoeken
Over iBBT
Home
Contacteer ons
Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid
Procesbeschrijving
Ontvangst en voorbehandeling
Reduceren van de omvang en vermengen van soorten
Scheiden
Bereiden
Hittebehandeling
Blancheren
Koken
Drogen
Frituren
Pasteuriseren en sterilisatie
Ultrahoge-temperatuursterilisatie (UHT)
Concentreren
Koelen
Verpakken
Opslag
Watervoorbereiding
Stoomproductie
Afvalwaterzuivering
Geurbehandeling
Globale milieu-impact
Materiaal- en energiestromen in de keten
Beschikbare milieuvriendelijke technieken
Startpagina
Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid
Procesbeschrijving
Hittebehandeling
Hittebehandeling
Blancheren
Koken
Drogen
Frituren
Pasteuriseren en sterilisatie
Ultrahoge-temperatuursterilisatie (UHT)
Bereiden van pureeproducten
Omhoog
Blancheren
Blancheren
Koken
Drogen
Frituren
Pasteuriseren en sterilisatie
Ultrahoge-temperatuursterilisatie (UHT)