Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo iBBT

Zoeken

Over iBBT

  • Home
  • Contacteer ons

Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid

  • Procesbeschrijving
    • Ontvangst en voorbehandeling
    • Reduceren van de omvang en vermengen van soorten
    • Scheiden
    • Bereiden
    • Hittebehandeling
      • Blancheren
      • Koken
      • Drogen
      • Frituren
      • Pasteuriseren en sterilisatie
      • Ultrahoge-temperatuursterilisatie (UHT)
    • Concentreren
    • Koelen
    • Verpakken
    • Opslag
    • Watervoorbereiding
    • Stoomproductie
    • Afvalwaterzuivering
    • Geurbehandeling
    • Globale milieu-impact
    • Materiaal- en energiestromen in de keten
  • Beschikbare milieuvriendelijke technieken
StartpaginaVoeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheidProcesbeschrijvingHittebehandeling

Hittebehandeling

  • Blancheren
  • Koken
  • Drogen
  • Frituren
  • Pasteuriseren en sterilisatie
  • Ultrahoge-temperatuursterilisatie (UHT)
Bereiden van pureeproducten Omhoog Blancheren
 
  • Blancheren
  • Koken
  • Drogen
  • Frituren
  • Pasteuriseren en sterilisatie
  • Ultrahoge-temperatuursterilisatie (UHT)

© VITO, 2012. Voor de informatie op deze site gelden een vrijwaringsclausule en een verklaring betreffende het auteursrecht.

VITO, Boeretang 200, B-2400 Mol, België