Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo iBBT

Zoeken

Over iBBT

  • Home
  • Contacteer ons

Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid

  • Procesbeschrijving
    • Ontvangst en voorbehandeling
    • Reduceren van de omvang en vermengen van soorten
    • Scheiden
      • Voorbehandeling met pectolytische enzymen
      • Persen en decanteren
      • Filtreren
      • Aroma terugwinnen
    • Bereiden
    • Hittebehandeling
    • Concentreren
    • Koelen
    • Verpakken
    • Opslag
    • Watervoorbereiding
    • Stoomproductie
    • Afvalwaterzuivering
    • Geurbehandeling
    • Globale milieu-impact
    • Materiaal- en energiestromen in de keten
  • Beschikbare milieuvriendelijke technieken
StartpaginaVoeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheidProcesbeschrijvingScheiden

Scheiden

  • Voorbehandeling met pectolytische enzymen
  • Persen en decanteren
  • Filtreren
  • Aroma terugwinnen
Malen Omhoog Voorbehandeling met pectolytische enzymen
 
  • Voorbehandeling met pectolytische enzymen
  • Persen en decanteren
  • Filtreren
  • Aroma terugwinnen

© VITO, 2012. Voor de informatie op deze site gelden een vrijwaringsclausule en een verklaring betreffende het auteursrecht.

VITO, Boeretang 200, B-2400 Mol, België