Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo iBBT

Zoeken

Over iBBT

  • Home
  • Contacteer ons

Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid

  • Procesbeschrijving
    • Ontvangst en voorbehandeling
    • Reduceren van de omvang en vermengen van soorten
    • Scheiden
    • Bereiden
      • Weken
      • Fermenteren
      • Fosfaatdip
      • Bereiden van pureeproducten
    • Hittebehandeling
    • Concentreren
    • Koelen
    • Verpakken
    • Opslag
    • Watervoorbereiding
    • Stoomproductie
    • Afvalwaterzuivering
    • Geurbehandeling
    • Globale milieu-impact
    • Materiaal- en energiestromen in de keten
  • Beschikbare milieuvriendelijke technieken
StartpaginaVoeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheidProcesbeschrijvingBereiden

Bereiden

  • Weken
  • Fermenteren
  • Fosfaatdip
  • Bereiden van pureeproducten
Aroma terugwinnen Omhoog Weken
 
  • Weken
  • Fermenteren
  • Fosfaatdip
  • Bereiden van pureeproducten

© VITO, 2012. Voor de informatie op deze site gelden een vrijwaringsclausule en een verklaring betreffende het auteursrecht.

VITO, Boeretang 200, B-2400 Mol, België