Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoeken
Zoeken
Over iBBT
Home
Contacteer ons
Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid
Procesbeschrijving
Ontvangst en voorbehandeling
Reduceren van de omvang en vermengen van soorten
Scheiden
Bereiden
Hittebehandeling
Concentreren
Koelen
Verpakken
Verpakken van conserven
Verpakken van diepvries- en verse producten
Verpakken onder gemodificeerde atmosfeer (MAP)
Vacuümverpakken
Opslag
Watervoorbereiding
Stoomproductie
Afvalwaterzuivering
Geurbehandeling
Globale milieu-impact
Materiaal- en energiestromen in de keten
Beschikbare milieuvriendelijke technieken
Startpagina
Voeding - Aardappel-, groenten- en fruitverwerkende nijverheid
Procesbeschrijving
Verpakken
Verpakken
Verpakken van conserven
Verpakken van diepvries- en verse producten
Verpakken onder gemodificeerde atmosfeer (MAP)
Vacuümverpakken
Diepvriezen
Omhoog
Verpakken van conserven
Verpakken van conserven
Verpakken van diepvries- en verse producten
Verpakken onder gemodificeerde atmosfeer (MAP)
Vacuümverpakken