Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo iBBT

Zoeken

Over iBBT

  • Home
  • Contacteer ons

Voeding - Vlees- en visverwerkende industrie

  • Procesbeschrijving
    • Processtappen
    • Globale milieu-impact
      • Materiaalverbruik
      • Bijproducten/afvalstoffen
      • Energieverbruik
      • Emissies naar lucht, stof en geur
      • Waterverbruik
      • Emissies naar water
      • Chemicaliën
      • Geluid/trillingen/visuele hinder
      • Emissies naar de bodem
      • Materiaal- en energiestromen in de keten
  • Beschikbare milieuvriendelijke technieken
StartpaginaVoeding - Vlees- en visverwerkende industrieProcesbeschrijvingGlobale milieu-impact

Globale milieu-impact

  • Materiaalverbruik
  • Bijproducten/afvalstoffen
  • Energieverbruik
  • Emissies naar lucht, stof en geur
  • Waterverbruik
  • Emissies naar water
  • Chemicaliën
  • Geluid/trillingen/visuele hinder
  • Emissies naar de bodem
  • Materiaal- en energiestromen in de keten
Luchtemissies behandelen Omhoog Materiaalverbruik

De vlees- en visverwerkende industrie heeft een belangrijke impact op het gebied van:

  • Materiaalverbruik
  • Bijproducten/afvalstoffen
  • Energieverbruik
  • Emissies naar lucht, stof en geur
  • Waterverbruik
  • Emissies naar water
  • Chemicaliën
  • Geluid/trillingen/visuele hinder
  • Emissies naar de bodem
  • Materiaal- en energiestromen in de keten

© VITO, 2012. Voor de informatie op deze site gelden een vrijwaringsclausule en een verklaring betreffende het auteursrecht.

VITO, Boeretang 200, B-2400 Mol, België