Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo iBBT

Zoeken

Over iBBT

  • Home
  • Contacteer ons

Voeding - Vlees- en visverwerkende industrie

  • Procesbeschrijving
    • Processtappen
      • Aanvoer/lossen/koelen/invriezen
      • Voorbereiden
      • Inleggen/pekelen/rijpen/ontzouten
      • Verkleinen en mengen
      • Tussenbehandelingen toepassen
      • Conserveren
      • Koelen
      • Glaceren/invriezen/diepvriezen
      • Afwerken
      • Opslag/afvoer eindproducten
      • Reinigen en desinfecteren
      • Afvalwater zuiveren
      • Opslag/afvoer dierlijke bijproducten
      • Luchtemissies behandelen
    • Globale milieu-impact
  • Beschikbare milieuvriendelijke technieken
StartpaginaVoeding - Vlees- en visverwerkende industrieProcesbeschrijvingProcesstappen

Processtappen

  • Aanvoer/lossen/koelen/invriezen
  • Voorbereiden
  • Inleggen/pekelen/rijpen/ontzouten
  • Verkleinen en mengen
  • Tussenbehandelingen toepassen
  • Conserveren
  • Koelen
  • Glaceren/invriezen/diepvriezen
  • Afwerken
  • Opslag/afvoer eindproducten
  • Reinigen en desinfecteren
  • Afvalwater zuiveren
  • Opslag/afvoer dierlijke bijproducten
  • Luchtemissies behandelen
Procesbeschrijving Omhoog Aanvoer/lossen/koelen/invriezen

De verschillende processtappen die toegepast (kunnen) worden bij de industriële verwerking van vlees en vis:

  • Aanvoer/lossen/koelen/invriezen
  • Voorbereiden
  • Inleggen/pekelen/rijpen/ontzouten
  • Verkleinen en mengen
  • Tussenbehandelingen toepassen
  • Conserveren
  • Koelen
  • Glaceren/invriezen/diepvriezen
  • Afwerken
  • Opslag/afvoer eindproducten
  • Reinigen en desinfecteren
  • Afvalwater zuiveren
  • Opslag/afvoer dierlijke bijproducten
  • Luchtemissies behandelen

© VITO, 2012. Voor de informatie op deze site gelden een vrijwaringsclausule en een verklaring betreffende het auteursrecht.

VITO, Boeretang 200, B-2400 Mol, België